FILM

Film om kuluturkanon
Film om kuluturkanon

FILM

Svendborgs Kulturkanon - det historiske Svendborg

En appetitvækker til Svendborgs historiske fundament og det historiske centrum. Vores bys historie rummer bl.a. markante personligheder og en smuk arkitektur. Filmen byder på et lille udsnit af de 70 kulturelle perler i Svendborgs imponerende kulturkanon.

 

Det historiske Svendborg - film om kulturkanon

Svendborgs Kulturkanon - det kunstneriske Svendborg

Bliv klogere på Svendborgs kunstneriske kulturperler. Her er både musik, teater, billedkunst og forfattere - det hele er med til at gøre Svendborg til Fyns kulturhovedstad. Filmen byder på et lille udsnit af de 70 kulturelle perler i Svendborgs imponerende kulturkanon.

film-billede kunstneriske Svendborg

Svendborgs Kulturkanon - det rekreative og maritme Svendborg

En appetitvækker til det rekreative og martime Svendborg. Du kommer ud på Det Sydfynske Øhav og bliver klogere på bl.a. Svendborgs blå hjerte: Havnen. Filmen byder på et lille udsnit af de 70 kulturelle perler i Svendborgs imponerende kulturkanon.

film-billede martime Svendborg

Kunst, Kultur og Musik i Svendborg

Kunst, Kultur og Musik i Svendborg –  forfatter Josefine Ottesen og hendes mand Jan Schønemann giver deres bud på, hvad og hvorfor Svendborg kan det med kunst og kultur. Tak til Mathilde Falck og Moonjam, Galleri DGV i villa Tornborg, SAK, Borgerforeningen.  Desuden klip fra Baggårdsteatret og CARL og Østkyst Hustlers på Kammerateriet.

 

Josefine Ottesen

Hansted LIVE

Denne video dokumenterer det gode humør hos de fremmødte gæster til Hansted Live festivalen.

Harders

Svend16

Fyn er film og Svendfesten er årets store aften i Svendborg.

Krop og Sjæl

Denne video viser glade og aktive mennesker, der nyder sammenholdet på den årlige Grundlovsdag, hvor der afholdes Demokratifestival og udspringsshow på den gamle Gymnastik Højskole. Tusind tak til Sebastian Gede Brandholm og Julie Pelle Ellekrog.

Ollerup

Æbler og Kulinarisk Sydfyn

Den gode fynske rygeost. Upcoming stjernekok, Kim Lundvaldt smager sammen med Jørgen Hoff på ost og sydfynske æbler fra Gårdmosteriet i Hesselager.

Æbler og Kulinarisk Sydfyn

Svendborg Havn

Det sitrer af liv på Svendborg Havn. Her findes arbejdende kunstnere, kajakroning, kultur på Kammerateriet, og så er havnen selvfølgelig portalen til Ærø og resten af det vidunderlige Ø-hav. Klip fra Fyn rundt for bevaringsværdige gamle træskibe, Bente Hovendal Woodnwonder, Nicus Nature.
DroneFilmFyn står for de smukke optagelser.

Svendborg Havn

Rabbits

Svendborg Rabbits er hele byens basketballhold. Der kan læses mere om Svendborg Rabbits på deres hjemmeside.

Rabbits

Vi har gjort det før -  Og vi kan gøre det igen!

Svendborg Idrætscenter er stedet, hvor borgerne mødes. Uden ildsjælene, ville Svendborg ikke være den aktive by, vi kender. Tak til instruktørholdet fra Svendborg Gymnastikforening, Svendborg Håndboldklub, Svendborg Tennisklub, Vester Skerninge Tennisklub, Svømmeland, Svendborg Senior Idræt, alle i andre der holder gang i hjulene på Ryttervej, herunder Ellen Warschou.

Svendborg Idrætscenter

Øhavsstien fra Syltemae Ådal til Gorillapark

En unik vandretur i det Sydfynske, der har en højdeforskel på 150 meter, hvis svævebanen bliver talt med. Tak til Allan Juhl Jensen og DroneFilmFyn.